FŐOLDAL            KAPCSOLAT            AKTUÁLIS            TAGOKNAK
   
   
    KIK VAGYUNK  

    PROGRAMOK

    TANÚSÁGTÉTEL   

    ÉLETKÉPEK

    KAMRA

    AJÁNLOTT OLDALAK

 

 

Mindenkinek

 

• Nyitott imaalkalmak

• Első pénteki szentségimádás

• Gyógyító imaest

• Nyári lelkigyakorlatos tábor

 Várunk rendszeres alkalmainkra mindenkit, aki vágyódik a találkozásra, a szorosabb kapcsolatra Istennel, aki válaszokat keres, vagy aki már tudja, hogy ki a Válasz.

 Nyitott imaalkalmak

Dicsőítés, tanúságtétel, szentségimádás

 Budapesten – Kaposváron - Tácon

 Ha másokkal együtt akarsz Isten felé fordulni, az Ő jelenlétébe helyezkedni, hagyni, hogy alakítsa az életedet, kéthetente várunk. Az időpontokat és helyszíneket az „aktuális” oldalon megtalálod.

 
Első pénteki szentségimádás és közbenjáró ima 

Minden hónap első péntekén Jézus Szívének irgalmas szeretetét szemléljük Budapesten, a Szent Kereszt templomban (XII.ker., Táltos u. 16.) Kezdés 19:30-kor.

Dicsőítés, szentmise, közbenjáró ima, csöndes szentségimádás késő estig.

 Gyógyító imaest

 Szentmise, szentségimádás, betegek szentségének kiszolgáltatása, közbenjáró ima

 Isten ma is gyógyít: testi-lelki sebeinket elé tárjuk. Legközelebb tavasszal tartunk Budapesten gyógyító imaestet. A helyszín és időpont fent lesz az „aktuális” menüpont alatt.

 Nyári lelkigyakorlatos tábor

 Ahova jöhetsz egyedül, családdal, barátokkal, ismerősökkel. Minden korosztály számára olyan programot kínálunk, mely pihenést, szórakozást, lelki feltöltődést nyújt. Kikapcsolódhatsz, barátságokat köthetsz és személyesebbé válhat a kapcsolatod Istennel.  Az „aktuális” oldalon nézd meg az időpontot, és jelentkezz!

 A szervezők kérése: aki bármelyik nyitott alkalom során testi vagy lelki gyógyulást tapasztal, illetve ha addig nem ismerte Istent, de most felfedezte a szerető jelenlétét, néhány sorban írja le, és küldje el az info@emmanuel.hu címre, vagy a legközelebbi alkalommal szóban számoljon be róla valamelyik közösségi testvérnek.